Pages - Menu

dilluns, 15 de desembre del 2008

Un video orientatiu

Aquest senyor ha fet un video de presentació senzillet que ens podria servir un poc d'exemple per lo que podriem fer noltros... Què trobau?

4 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Estaría guay, però crec que val més en s'estiu que el dia és més llarg i ens ho podem prendre amb calma per anar fent trams, i jugant amb diverses cámares. Lo d'anar amb el cotxe pel costat no m'emociona gaire. M'estimo més un helicópter, jejejeje.

Bueno, Vicenç s'altre dia provàrem sa cámara de Decathlon, els videos son de bona qualitat a nivell de definició, però falta per resoldre només un tema, com aconseguir que la cámara apunti cap allà on toca, ja que vam filmar arbres i terra i roques, però molt pocs caps de persona.

No sé fins quan ens deixaran sa cámara però crec que val la pena adquirir-ne una, ens ho pasarem de conya!!

bielingo ha dit...

Jué, com controla es tio!! I es video està de conya... crec que ha sortit com es que vàrem fer l'altre dia... o no miquel??? jejejejej

P.S.: Miraré de penjar sa crònica de s'altre dia d'aquí un rato.

Nan ha dit...

Joder, aquest tio amb aigua baixa sense mirar i sense patinar i a jo se m'anava sa bici de per tot.
Jo tambe crec que se pot demanar una camara.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ja tenim sa carta dels ermassets als reis mags d'orient, una cámara pel filmar ses nostres aventures. Mem si els reis es donen per aludits ja que hem estat bon al.lots, i sinó ens podem dur una cámara que al manco ens duguin "carbono" jejeejejejeje